Ознака: лабуништа

Локална самоуправа

Груевски во посета на Струга и Вевчани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе оствари посета на општините Струга и Вевчани.Според најавите тој ќе изврши увид во активности при доградба на спортска сала во ОУ “Климент Охридски” […]