Ознака: маска за лице

Занимливости

МАСКА ЗА СУПЕР – ЗАТЕГНУВАЊЕ НА ЛИЦЕТО ОД ЛЕН: После 12 нанесувања нема да се препознаете!

Генијална маска за затегнување на лицето од ленено семе за сите типови кожа. Треба да направите вкупно 12 третмани во текот на 12 последователни денови, а потоа нема да можете […]