Ознака: масло

Живот

ДОМАЌИНКИ ВНИМАВАЈТЕ: Не гответе во ова масло – опасно е по здравјето!

За сите оние кои фантазираат или уживаат во радоста на јадењето здрава храна, сојата е активна состојка од истата. Може да се користи како замена за млеко (млеко од соја), […]

Нега и убавина

Многумина го користат ова масло, а поштетно е и од шеќерот и од мастите

Иако течната состојка која ги предизвикува овие промени не е сè уште откриена, научниците препорачуваат намалување на неговата количина во исхраната. На Калифорнискиот универзитет „Riverside“ спроведено било истражување на глувци […]