Ознака: месина

Кошарка

Месина нема да ја предводи Турција

Иако, Еторе Месина, се споменуваше како најсериозен кандидат за испразнетото место селекторско место во турската репрезентација, по се изгледа од неговиот ангажман нема да биде ништо.Кошаркарскиот сојуз на Турција и […]