Ознака: миленко неделковски

Вести

ДОСЕГА НЕОБЈАВЕНА СНИМКА ОД 2001 ГОДИНА: Како „Лавовите“ заедно со Пандов, Михајловски, Петровски станаа најомразени, а УЧК херои!

Сега веќе далечната 2001 година, време во кое се водеа жестоки политички игри, обиди за редефинирање на Македонија, времиња во кои се истакнаа Македонците кои на крајот беа предадени од […]

Вести

Миленко Неделковски: Државата и граѓаните одржаа лекција за хуманост!

Новинарот Миленко Неделковски цела недела бил на терен во поплавените подрачја во Скопје и денес прави споредба за тоа какви штети остави невремето и како е денес на истите локации.„Од […]

Вести

Новата емисија на Миленко Неделковски ЗАБРАНЕТА

Во текот на вчерашниот ден, Миленко Неделковски, на својата фан страна на социјалната мрежа Фејсбук, објави пост, со видео од нова емисија во склоп на своето шоу, насловена како Вистината […]

Издвојуваме

Забранета емисијата на Миленко Неделковски, „Вистината за Макпетрол“

Во текот на вчерашниот ден, Миленко Неделковски, на својата фан страна на социјалната мрежа Фејсбук, објави пост, со видео од нова емисија во склоп на своето шоу, насловена како Вистината […]

Вести

Павлески: Компанија од западна држава ја смета Македонија за една од главните земји за инвестирање

-Компаниите кога одлучуваат каде да инвестираат, тие прават длабоки анализи за сигурноста на земјата каде ги пласираат своите инвестиции. Сепак се тие долготрајни инвестиции и тие ја гледаат иднината напред, […]

Вести

Мицковски: Задоволство од бизнис климата кај 85 проценти од клиентите кои веќе се тука

-Анализите што ние ги имаме правено зборат дека преку 85 % од клиентите коишто се веќе тука се задоволни од бизнис климата и функционирањето на нивните фирми во Македонија или […]

Вести

Павлески: Политиката на владата за инвестициска промоција всушност ја промовира целата земја

-Што повеќе пати се обидуваме да најдеме поголем број на компании, шансите за тие да дојдат и инвестираат во Македонија се поголеми. Затоа има повеќе од нас, затоа го покриваме […]