Ознака: митинг во Пробиштип

Вести

Груевски: Тоа што многумина не можеле со војни, Заев сака да го даде само за да дојде на власт

СДСМ го лаже народот, а такви кои им веруваат има се помалку, сега гледам се повеќе ја актуелизираат темата за двојазичност на целата територија, секој мора да ги знае двата […]

Вести

Заев е единствениот политичар во Европа кој си дозволи да лаже, да си игра со чувствата на посиромашните, невработените и оние во мака

Зоран Заев е единствениот политичар во Европа кој си дозволи да лаже и да си игра со чувствата на посиромашните, невработените и оние во мака, порача од Пробиштип лидерот а […]

Вести

Димовски: Источниот дел од Р. Македонија не е заборавен и нема да дозволи ниту Заев ниту било кој друг да му ја витка кичмата

Источниот дел од Р. Македонија не е заборавен од ВМРО-ДПМНЕ како што беше порано.  Во источна Македонија Владата вложи многу во изградба на капацитети, странски инвестиции. Порано не можеше да […]

Вести

Димитриев: Пробиштип ќе добие експресен пат, изградба на пат до ски центарот Пониква

Почеток на идната година ќе започнеме со градба на новиот експрсен пат Штип-Кочани, првата фаза е Штип-Пробиштип, втората фаза е Пробиштип-Кочани. Постапката е завршена. Пробиштип ќе добие експресен пат со […]