Ознака: млеко

Балкан

Дукат привремено го прекина откупот на млеко од спорните фарми

Дукат привремено го прекина откупот на свежо сирова млеко од 180 фарми во источна Хрватска каде во млекото беше најдено покачено ниво на афлатоксин, а откупот ќе продолжи штом фармите […]