Ознака: мудрост

Живот

30 животни мудрости кои секоја мајка треба да му ги предаде на својот син

Некои животни лекции најдобро се учат на училиште, некои помеѓу луѓето кои ги нарекуваме пријатели, но најдобрите и најдрагоцени лекции се учат дома.Многу често мајките ја потценуваат својата улога на […]

Живот

МУДРОСТ: Ви требаат 10 секунди за да ја прочитате, а ќе ја помните цел живот

Ова е една стара арапска поговорка. Не се знае ниту авторот ниту периодот на настанување, но во една реченица се крие универзална и безвременска вистина. Си бил еднаш еден арапски […]