Ознака: Пулсот на Цуцуловски

Издвојуваме

Цуцуловски: Македонија станува КУЛА ВАВИЛОНСКА

МАКЕДОНИЈА И КУЛАТА ВАВИЛОНСКА. Интересен е старобиблискиот мит за Кулата Вавилонска. Може да се чита/толкува на повеќе начина. Сe зависи од кој агол/позиција се толкува. Впрочем, познато е дека не […]