Ознака: работа

Живот

Радован нуди работа за 600 евра: Кога се пријавил еден маж, ја слушнал најтажната приказна!

Радован Рашковиќ од Златибор почнал да става огласи дека нуди работа за 600 евра и 2 оброка дневно. Луѓето од Србија масовно почнале да се јавуваат на бројот кој го […]

Занимливости

Ова е вистинскиот одговор на „најтешкото“ прашање на интервју за работа! Веднаш ќе ве вработат!

Тоа е прашањето од кои сите стравуваат и најмногу се подготвуваат…„Која е вашата најголема слабост?“ Па, кој е вистинскиот одговор на ова прашање? Прашањето го поставил на Редит еден корисник, […]

Живот

Мојата сопруга секој ден од работа се враќа во крв и солзи, навистина се жртвува за својата работа!

Реин Визон од Алабама е медицинска сестра во Брза помош. Секој ден ги остава сопругот и синот додека спијат, за да оди во долгите ноќни смени и работи повеќе од […]

Живот

Зорица се проституира за да го прехрани семејството: „Со маж ми плачеме заедно, но морам да го правам тоа“

Касиерка од Белград вели дека нејзината плата не е доволна за ништо. Сопругот не може да најде работа, а нејзиното синче ќе тргне на училиште, па затоа морала да најде […]