Ознака: работа

Занимливости

“Кажете ни нешто повеќе за себе” – Како да одговорите на ова прашање

Целта на ова прашање на интервјуто за работа, пред се служи за да се провери реакцијата на кандидатот во неструктурирани ситуации, на кој начин ги артикулира своите претходни искуства, колку […]