Нови 100 вработувања во нов трговски центар

Забрзано се гради модерниот трговски центар во Петровец.

Тој ќе зафаќа површина од 10.000 метри квадратни, ќе има приземје и четири ката како и паркинг простор со капацитет од 80 возила.

Инвеститор во новиот трговски центар е италијанската компанија „Еуроиталиа“, а инвестицијата изнесува 10 милиони евра.

Целата вест може да ја прочитате на следниот линк:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/muabet-na-denot/novi-100-vrabotuvanja-vo-nov-trgovski-centar

Пронајдете не на следниве мрежи: