Ознака: Трпе

Вицотека

Дали имате пиено, Павле?

Полицаец сопира возач: – Возачката ве молам! – Повелете! – Дали имате пиено, Павле?Полицаец сопира возач: – Возачката ве молам! – Повелете! – Дали имате пиено, Павле? – Е од […]

Вицотека

Трпе и Трпана воделе љубов и одеднаш еден комарец и влегол на жената меѓу нозете…

Веднаш отишле на доктор.– Ништо страшно, рекол докторот. Јас ќе си го намачкам со специјален леплив крем, ќе го ставам еднаш и комарецот ќе се залепи. Така медицината ги решава […]