Ознака: Трпе

Вицотека

Виц: Трпе и Трпана

Мајката го прашува малиот Трпе: – Како се чувствуваше последниот час денес Трпе? – Како генерал мамо. Стојам во став мирно, и ја гледам мојата единица.   Докторот ја пашува […]