Ознака: Трпе

Вицотека

Наставничката им дала задача на децата да нацртаат цртеж слушајќи музика…

Наставничката им дала задача на децата да нацртаат цртеж слушајќи музика од Бетовен.Диме нацртал расцветано поле и деца како си играат.-“Ода на радоста”, – го објаснил Диме цртежот…Наставничката им дала […]

Вицотека

Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери во спалната…

Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери во спалната:- Што барате овде бе педери?Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери […]

Вицотека

Учителката ги прашува децата како доаѓаат бебињата на свет…

Учителката ги прашува децата како доаѓаат бебињата на свет.– Штркот ги носи учителке. – рекло едно дете.– Не, не, таткото и мајката прво треба да се бацуваат па после доаѓа […]

Вицотека

Докторот му вели на Трпе дека мора да му направи спермограм, му дал едно шишенце и…

Докторот му вели на Трпе дека мора да му направи спермограм, му дал едно шишенце и му рекол да го наполни и да го донесе другиот ден.Доаѓа Трпе другиот ден […]

Вицотека

Докторке многу ми е незгодно да ви кажам ама кога си го мавам некако ми шкрипи!

Отишол Трпе на уролог. -Докторке многу ми е незгодно да ви кажам ама кога си го мавам некако ми шкрипи! -Е ај соблечи се, да видам.И оваа го фатила и почнала да […]