Докторот му вели на Трпе дека мора да му направи спермограм, му дал едно шишенце и…

Loading...

Докторот му вели на Трпе дека мора да му направи спермограм, му дал едно шишенце и му рекол да го наполни и да го донесе другиот ден.Доаѓа Трпе другиот ден со празно шишенце, и докторот му вика:– Па зар не ти реков да го наполниш?– Пробав докторе, прво со левата рака, па со десната и не биваДокторот му вели на Трпе дека мора да му направи спермограм, му дал едно шишенце и му рекол да го наполни и да го донесе другиот ден.Доаѓа Трпе другиот ден со празно шишенце, и докторот му вика:– Па зар не ти реков да го наполниш?– Пробав докторе, прво со левата рака, па со десната и не бива. Потоа ја викнав жена ми, и таа почна прво со левата рака, па со десната, па потоа проба со уста и пак не бива. Па ја викнавме и комшивката, и таа проба се, и ти велам докторе дека нема теоретски шанси да го отвориме ова шишенце.Докторот му вели на Трпе дека мора да му направи спермограм, му дал едно шишенце и му рекол да го наполни и да го донесе другиот ден.Доаѓа Тр

loading...