Ознака: ул. „Спиро Гулапчев“

Локална самоуправа

Општина Кисела Вода гради крак од атмосферска канализација на ул. „Спиро Гулапчев“

Градоначалникот на општина Кисела Вода денес изврши увид во градежните активности на улицата „Спиро Гулапчев“.На оваа локација започна изградба на крак од атмосферска канализација кој треба да го реши проблемот […]