Ознака: љубов и секс

Љубов и секс

Како мажите ги бираат жените, а како љубовниците?

Мажите одлуката ја донесуваат според цртите на лицето, а жените со повеќе естроген и понежно и женствено лице се повеќе барани за љубовници отколку за сопруги.Мажите имаат различни критериуми при […]

Љубов и секс

Ниту една жена не сака вакви мажи! Тие се олицетворение на убавината и сечиј тип, но поради една „ситница“ им одолеваат

Ваквите мажи морате веднаш да ги избришете од вашиот живот, советува експерт за врски и открива со кого сака веднаш да скокне во кревет!Запознавањето на нови луѓе и потенцијални партнери […]

Љубов и секс

Изненадување: Никој повеќе не ги сака овие три сексуални активности во кревет

Никој повеќе не го прави ова. Трендовите доаѓаат и си одат, но најубавите работи во животот се исти со векови. Бакнеж, интимен допир, љубезен збор и искрена насмевка нè прават […]

Љубов и секс

3 непотребни секс грижи кои ги има апсолутно секоја девојка

Кога водите љубов со вашето момче едноставено препуштете се на атмосферата и заборавете на овие работи бидејќи тој апсолутно не размислува за нив. Колку повеќе обрнувате внимание на овие работи […]