Ознака: plodnost

Занимливости

Долгото гледање телевизија ја намалува плодноста

Мажите кои долго време поминуваат пред телевизорот а малку вежбаат имаат значително помала плодност од активните мажи. Истражувањето го спровело Универзитетот Харвард, било извршено врз 200 испитаници главно студенти од […]