Ознака: think.mk

Вести

Кривична пријава за уредник на портал и директор на медиум

Уредник на портал и директор на фирма заработија кривична пријава заради тоа што злоупотребиле лични податоци и без знаење на жртвата отвориле лажен фејсбук профил и поставувале непримерни коментари, а […]