Ознака: windows

Технологија

Поминаа 27 години од првиот Windows

Поминаа 27 години откако на пазарот се појави првата верзија на оперативниот систем за компјутери на “Microsoft” – “Windows 1.0”. Оваа компанија со работата на оперативните системи за компјутери, односно на […]