Тајна врата откриена на Мачу Пикчу, зад неа злато и сребро?

Loading...

 Францускиот археолог Тиери Џамин во Мачу Пикчу пронашол запечатена врата која потсетува на отворите на старите гробници.Џамин минатата година добил од перуанското Министерство за култура дозвола за спроведување на геофизичко истражување, со кое открил дека зад вратата се наоѓаат големи количества злато и сребро.Се очекува отворањето на мистериозната врата да го даде одговорот, што навистина има зад неа.Тој момент би требало да се случи наскоро, бидејќи Џамин уште во мај минатата година побарал отварање на вратата.
Макфакс Францускиот археолог Тиери Џамин во Мачу Пикчу пронашол запечатена врата која потсетува на отворите на старите гробници.

loading...
Loading...