Таксис од Бразил пее како Мајкл Џексон

И покрај сите контроверзи и околу неговиот живот, па и околу смртта Мајкл Џексон со право е наречен крал на поп музиката.Дечково по професија е такстист и е од Бразил. Освен што вози такси, по малку бит боксува и по малку пее.
Слушнете ја Billy Jean во негова изведба.Дечково по професија е такстист и е од Бразил. Освен што вози такси, по малку бит боксува и по малку пее.
Слушнете ја Billy Jean во негова

Пронајдете не на следниве мрежи: