Татко и ќерка потполно го збунија интернетот!

Loading...

Корисник на Reddit објавил фотографија од себе и својата ќерка, на која тој работи на компјутер, додека ќерката седи и црта покрај него…Но, многу детали на сликата се всушност оптички илузии. Првата илузија е дека девојчето стои, а всушност седи на дрвен стол. Изгледа дека таткото има мали нозе во сандали, а всушност се нејзини.
На фотографијата изгледа дека девојчето има вишок рака, а тоа е всушност нејзината розева маица.
Но, многу детали на сликата се всушност оптички илузии. Првата илузија е дека девојчето стои, а всушност седи на дрвен стол. Изгледа дека таткото и

loading...
Loading...