Таткото му вика на Трпе: Оди купи ми бурек со месо!

Loading...

Таткото му вика на Трпе:- Оди купи ми бурек со месо!- Ако нема со месо да ти земам еклер.- Ако нема со месо земи ми со сирење.- Ако нема со сирење да ти земам со еклер.- Ако нема со сирење земи ми пица бурек.- Aко нема пица бурек да ти земам еклер.- E, ако нема земи ми еклер!- Ако нема еклер да ти земам тулумба!?- Оди купи ми бурек со месо!- Ако нема со месо да ти земам еклер.- Ако нема со месо земи ми со сирење.- Ако нема со сирење да ти

loading...
Loading...