Тато, што има меѓу нозете на мама?

Loading...

Синот го прашува татка си: -Тато, што има меѓу нозете на мама?-Рај, сине!-А што има меѓу твоите нозе, тато?-Клучот на рајот, синко.На тоа синот одговара:-Тато, подобро смени ја бравата зошто и комшијата има клуч.. -Тато, што има меѓу нозете на мама?-Рај, сине!-А што има меѓу твоите нозе, тато?-Клучот на рајот, синко.На тоа синот одгова

loading...
Loading...