Театарската претстава „Чолак“ вечервa во новиот Дом на културата „Кисела Вода Кино- КВК“

Loading...

Театарската претстава „Чолак“ вечервa во новиот Дом на културата „Кисела Вода Кино- КВК“Во рамки на културното лето на општина Кисела Вода, вечерва ќе биде изведена театарската претстава “Чолак” во продукција на Драмскиот театар од Скопје. Поради најавите за поројни дождови во текот на попладневните и вечерните часови, вечерашната престава ќе се одржи во новоотворениот Дом на културата “”Кисела Вода Кино-КВК”. Почетокот е закажан за 20:30 минути.Општина Кисела Вода ги поканува сите љубители на театарот, да дојдат во новиот Дом на културата во Кисела Вода и да бидат дел од културното лето “Три круши 2016”.Во рамки на културното лето на општина Кисела Вода, вечерва ќе биде изведена театарската претстава “Чолак” во продукција на Драмскиот т

loading...