Теории на заговор за политиката во Америка

Loading...

Само мал процент од населението во САД верува во теориите на заговор за политиката во САД поврзани со Обама, неговата партија како и неговата конкуренција. Во „теориите на заговор“ поврзани со политиката во САД потојат задни намери и цели со даночниот статус во државата како и со „Обамакер“ што се повеќе се покажува како не ефикасен. 
Според оние малкумина кои веруваат во ваквите теории на заговор, најверојатно целото тоа сценарио е само поради перење на пари, меѓу политичарите, каде шт е вмешан и претседателот на САД, Барак Обама. 
Канцеларијата за истрага на корумпирани политичари во САД вели дека постојат некои сомневања на вклучување на некаква акција и на главникот советник во Белата куќа, како и уште неколку конгресмени блиски до Обама. 

Затоа многумина претпоставуваат дека и самиот Обама е вмешан во некакви си матни политички игири се со цел да испере повеќе пари, но и моќ со цел да ја контролира САД како внатрешно, така и надворешнот. 
Ова е уште една теорија од 16-те светски теории, за кои има многу претпоставки дека се вистинити, само потребно е да се најдат вистински докази дека сето ова е вистина и дека може да влијае врз иднината на човештвото. Во „теориите на заговор“ поврзани со политиката во САД потојат задни намери и цели со даночниот статус во државата како и со „Оба

loading...
Loading...