„Тигрицата“ Марица го крена жирито на ѕвездите на Пинк, а со својот изглед и настапаот можеби и нешто друго

Loading...

Марица се појави на сцена во тесно кожно здолниште и блуза со леопард дезен, а некои на Твитер искоментирале дека личи на… вистинска тигрица.Марица се појави на сцена во тесно кожно здолниште и блуза со леопард дезен, а некои на Твитер искоментирале дека личи на… вистинска тигрица. „Ова е пакетче“, бил еден од коментарите за изведувањето на песната, а како што рече Харис Џиновиќ сценскиот настап предвидува нова идна ѕвезда. Но на водителот Милан Калиниќ изгледа најмногу му се допадна сценското „движење“ на натпреварувачката, додека на Твитер имало различни коментари.
Погледнете го видеото
 Марица се појави на сцена во тесно кожно здолниште и блуза со леопард дезен, а некои на Твитер искоментирале дека личи на… вистинска тигрица. &bd

loading...
Loading...