ТОЈ Е НОВИОТ ТОШЕ: Лукас со нога гласше за нашиот Филип!

Loading...

Филип Божиновски пеејќи ја песната од Здравко Чолиќ „Ноќ ми те дугуе“ толку го воодушеви Лукас што тој гласаше во фудбалски манир.Филип Божиновски од Скопје го запали жирито на Гранд со својот боженствен глас. Тој пеејќи ја песната од Здравко Чолиќ „Ноќ ми те дугуе“ толку го воодушеви Лукас што тој гласаше во фудбалски манир.Фолкерот со нога го притисна тастерот.„Гледај сега, со ножички“, рекол воодушевено Лукас.Тоа не му беше доволно па отиде до Босанец и зедно со глава го притиснаа тастерот.„Леле како добро пее, какво боженствен глас има“, искоментира Зорица.Филип Божиновски од Скопје го запали жирито на Гранд со својот боженствен глас. Тој пеејќи ја песната од Здравко Чолиќ „Ноќ ми те дугуе&ldquo

loading...
Loading...