Том Круз си ја отвори душата и проговори за разводот

Loading...

Речиси една година по неговиот развод со Кејти Холмс, тој конечно ја отвори душата за ова прашање и тоа во интервјуто за германскиот ПроЗибен.
“Животот е голем предизвик. Да имаш 50 години и толку многу искуство. Во тој момент мислев дека држам сè под контрола, а потоа се случи ова. Таков е животот, трагикомичен. Важно е да се има смисла за хумор кога станува збор за такви работи “, рече актерот, додавајќи дека тој бил изненаден од веста за прекинот, но, и дека потоа имал време да размислува за својот живот.
Го спасила работата, но и Сури со која се обидува да го помине секој слободен миг.Речиси една година по неговиот развод со Кејти Холмс, тој конечно ја отвори душата за ова прашање и тоа во интервјуто

loading...