ТОРНАДО направи хаос во Хрватска!

Loading...

Торнадо ја погоди Хрватска!Торнадо во Хрватска!
Во близина на Бока Которска, утринава се појавиле облаци и грмежи кои донеле невреме.
Жителите не можеле да веруваат што се случува пред нивните очи, се развило торнадо кое удрило во  Конавоските карпи, а потоа се вратило над морето.

 
 
Торнадо во Хрватска!
Во близина на Бока Которска, утринава се појавиле облаци и грмежи кои донеле невреме.
Жителите не можеле да ве

loading...
Loading...