Трајковски: Продолжуваме со реализација на бројни проекти за поздрава и поквалитетна животна средина

Loading...

Трајковски: Продолжуваме со реализација на бројни проекти за поздрава и поквалитетна животна средина Продолжуваме со реализација на бројни проекти од програмата на ВМРО ДПМНЕ, 2017-2021 за поздрава и поквалитетна животна средина во општина Гази Баба
Продолжуваме со реализација на бројни проекти од програмата на ВМРО ДПМНЕ, 2017-2021 за поздрава и поквалитетна животна средина во општина Гази Баб

loading...