Три баби се поредија во линија: Никој не очекуваше дека ќе заиграат и тоа како!

Вистинска реткост е да можете да видите како 3 баби играат, особено на начин на кој ќе видите во видеото.Биле облечени секојдневно, музиката почнала и нивниот настап започнал. Публиката уживала и била навистина воодушевена.
Погледнете ги нивните потези и дефинитивно ќе ве воодушеват и ќе измамат насмевка на вашето лице!
3 old ladies dancing in the street by ludodobolaБиле облечени секојдневно, музиката почнала и нивниот настап започнал. Публиката уживала и била навистина воодушевена.
Погледнете ги нивнит

Пронајдете не на следниве мрежи: