Три работи, по кои гордоста ВЕДНАШ опаѓа

Loading...

Нејзиното височевство, машкоста, може за секунда да се спушти, доколку овие работи.Тажен кловн
Дамите од филмовите за возрасни не се наивни, ниту пак невини. Мажите се визуелни суштества и сакаат да видат кога жената по однесувањето покажува дека го погодила џекпотот. Да бидеме реални, мажите не можат да фолираат оргазам, освен ако жената не е баш наивна. Освен тоа, тие гледаат во лицето на жената за да знаат дали се на прав пат. Ако тој забележи дека таа не ужива, веднаш може да му падне на пола копје.
Симка, измиј ги садовите
Сексот е фантастична работа и нема многу врска со решавање на равенка со три непознати – освен ако сте машко. Тогаш сте растрнати во тоа, да се фокусирате на женското тело и да ја задоволите партнерката, притоа трудејќи се да не размислувате премногу за тоа. Ако не сте сами во стан, па вас на сред љубовниот занос, дојде до расправија на стрини и тетки или комшии. Баш тогаш може воинот да падне.
Татичко
Валканиот разговор под јорганите е секси, но некои работи треба да се премолчат. За почеток, американските филмови се кул на големото платно, но во спалната соба е подобро да се возржите од реченицата како што е кој ти е татичко, зошто тоа може да биде трагикомично.Тажен кловн
Дамите од филмовите за возрасни не се наивни, ниту пак невини. Мажите се визуелни суштества и сакаат да видат

loading...
Loading...