Три жени стојат пред вратата на рајот….

Loading...

Три жени стојат пред вратата на рајот. Три жени стојат пред вратата на рајот. Една од нив срамежливо тропа на вратата, излегол Св. Петар и ја прашал:- За што го најмногу го користеше вашиот женски полов орган?- Пааа, 80 посто за секс а 20 посто за мочање.- Повелете влезете во рајот.Св. Петар и на втората жена и го поставил истото прашање, таа му одговорила:Јас 50 посто за секс и 50 посто за мочање.- Многу добро, повелете и вие во рајот.И на крај Св. Петар ја прашал третата жена истото прашање.- Јас 90 посто ја користев за мочање а само 10 посто за секс!- Ако тоа е така како што ми кажавте тогаш жал ми е не можам да ве пуштам во рајот.- Но,одговорете ми зошто Св. Петре?- Драга моја, ова е рај не е WC.Три жени стојат пред вратата на рајот. Една од нив срамежливо тропа на вратата, излегол Св. Петар и ја прашал:- За што го најмногу го користе

loading...
Loading...