Трик како да направите кајгана во лушпа!

Доколку сакате   да ги  импресионирате  гостите и  да им понудите варени јајца кои  всушност  де кајгана од внатре,  еве го  трикот како  да го направите  тоа. Многу  едноставно.Јајцето  се става во  ракав од маица или чорапа, се врзува од секоја страна  за да не испадне и  краевите се фаќаат со  раце и  доб ро  се врти. Потоа јајцето  се става во  тенчере и  се вари.Јајцето  се става во  ракав од маица или чорапа, се врзува од секоја страна  за да не испадне и  краевите се фаќаат со  ра

Пронајдете не на следниве мрежи: