Трогателно видео: Погледнете како ова куче се обидува да го спаси својот пријател!

Loading...

Ова видео го расплака целиот свет…Погледнете како ова куче се обидува да го спаси својот најдобар пријател…

 

За жал и покрај неговите упорни напори да го спаси од смрт својот другар, не успеа…Погледнете како ова куче се обидува да го спаси својот најдобар пријател…

 

loading...
Loading...