Трпано мори, ај да играме Големиот брат

Трпе се враќа од град и целиот возбуден ѝ вика на Трпана…Трпе се враќа од град и целиот возбуден:- Трпано мори, ај да играме “Големиот брат”.- Ајде!Трпе ја повлекол завесата помеѓу него и Трпана и со дебел глас:- Трпано имаш две минути да ја напуштиш куќата!Трпе се враќа од град и целиот возбуден:- Трпано мори, ај да играме “Големиот брат”.- Ајде!Трпе ја повлекол завесата помеѓу него

Пронајдете не на следниве мрежи: