Трпе и Трпана решиле да се разведат и судот требало да одлучи чие треба да биде детето…

Трпе и Трпана решиле да се разведат и судот требало да одлучи чие треба да биде детето.Трпе и Трпана решиле да се разведат и  судот  требало да одлучи чие треба да биде детето.- Трпано зошто мислите дека детето треба да биде ваше?- Па јас се мачев да го носам девет месеци, јас броев ѕвезди кога се пораѓав.- А ти Трпе зошто мислиш дека е треба да е твое?- Епа судијо, кога пиеш кафе од автомат во ходник и кога уфрлас паричка чие е кафето, твое или на автоматот?Трпе и Трпана решиле да се разведат и  судот  требало да одлучи чие треба да биде детето.- Трпано зошто мислите дека детето треба д

Пронајдете не на следниве мрежи: