Трпе носи дома девојка, се соблекува и ја прашува…

Трпе сакал да земе женска, што нема поима од сексот, и носи  една дома, се соблекува гол и ја прашува:Трпе сакал да земе женска, што нема поима од сексот, и носи  една дома, се соблекува гол и ја прашува:
-Што е ова..
-Паа…к*р!
-Марш мори, ти не си за мене…
Прашува неколку девојки така и на 15-та и се соблекува, и ја прашува:
-Што е ова мори….
-Неам поима…
Види видии….Да, си рекол, еве жена за мене, и вика:
– Епа ова е к*р …
-Што, ова к*р, оди бре ти немаш видено што е к*р, ова било к*р..Трпе сакал да земе женска, што нема поима од сексот, и носи  една дома, се соблекува гол и ја прашува:
-Што е ова..
-Паа…к*р

Пронајдете не на следниве мрежи: