Убиена актерка во петтиот месец од бременоста

Актерката Кристи Шен Код (38), учесничка во шоу програмата „Food Network Star“ во 2012 година, убиена е во петтиот месец од бременоста. Со нејзе е убиен и нејзиниот сопруг, Џозев Код, а убиецот е нивниот сосед, кој ги убил за време на грабеж.Се претпоставува дека овој познат пар е убиен на 12-ти март. Членовите на семејството во неделата го пријавиле нивното исчезнување, а за нивното убиство е обвинет Роберт Џејсон Овенс.
Овенс се обвинува за убиство од прв степен, за упад, кражба и провала. Кристи и Џозев се убиени поради лаптоп, накит и пиштол, наведуват во полиција. Овие предмети биле пронајдени кај Овенс кога започнала истрагата.
Бидејќи се уште не е извршена обдукција, не е познат начинот на кој парот бил убиен.Се претпоставува дека овој познат пар е убиен на 12-ти март. Членовите на семејството во неделата го пријавиле нивното исчезнување, а за нивното уб

Пронајдете не на следниве мрежи: