УБИЛ И ИЗЕЛ МАЈКА НА ТРИ ДЕЦА: Дали ова е најстрашното злосторство?!

Сатанист од Тенеси го призна злосторството. Тој рече дека ја исполнил својата опсесија да убие некој, да го распарчи и на крај да го изеде. Монструмот е осуден на доживотна затворска казна.Хорор и ужас. Американец од Тенеси, Грегори Скот (37), е осуден на доживотна затворска казна зашто на крвав начин ја убил, а потоа ја изел мајката на три деца Лиза Мери Хајдер.
Монструмот го призна злосторството пред судот. Обвинителите наведоа дека Грегори и Лиза се нашле во продавница за продажба на алкохолни пијалаци на денот на убиството. Потоа, тие отишле во неговиот стан, каде што имале сексуален однос.
Веднаш потоа, Грегори, кој бил припадник на сатанистички култ, ја убил Лиза, а потоа изел делови од нејзиното тело.
Канибалистот пред истражителите признал дека на тој начин ја исполнил опсесијата да убие некој, да распарчи и на крај да го изеде.
Тој порано работел во касапница, од каде што бил отпуштен бидејќи ги крадел очите од телата на убиените животни.Хорор и ужас. Американец од Тенеси, Грегори Скот (37), е осуден на доживотна затворска казна зашто на крвав начин ја убил, а потоа ја изел мајката

Пронајдете не на следниве мрежи: