Улична тепачка: Два нокаути во три секунди!

Loading...

Неверојатна улична тепачка!Во следново видео може да се уверите во бруталноста на уличното насилство. Едноставно за некои луѓе не постои поинаков начин за решавање на проблемите па насилството е нивно единствено решение!
Откако ги претепа пред камера се пофали гордо дека направил два нокаути за помалку од три секунди.
Како сето тоа изгледаше може да погледнете во видеото во продолжение.
 Во следново видео може да се уверите во бруталноста на уличното насилство. Едноставно за некои луѓе не постои поинаков начин за решавање на проблем

loading...
Loading...