Урнебесно: Најлудата скриена камера!

Loading...

Убаво сте се искапеле во море или во езеро, и сте решиле да се истуширате. Еве што се случува кога некој ќе помисли дека не сте земале доволно шампон, па се погрижил за тоа.Колку и да се трудат да го исплакнат шампонот, не е доволно. Сапуницата едноставно постојано се пени и не може да се исплакне. Се работи за скриена камера.
Погледнете колку е смешно!Колку и да се трудат да го исплакнат шампонот, не е доволно. Сапуницата едноставно постојано се пени и не може да се исплакне. Се работи за скриена

loading...
Loading...