Урнебесно видео: Ова кутре полудува кога ќе види огледало!

Loading...

Ова кутре изгледа дека има фобија од огледало..Кога ќе се доближи до него, полудува и почнува да скока од една на друга страна гледајќи се во него…
Погледнете…

 
Кога ќе се доближи до него, полудува и почнува да скока од една на друга страна гледајќи се во него…
Погледнете…

 

loading...
Loading...