Урнебесно видео: Погледнете како поранешниот сопруг и се осветува на Гоца Тржан!

Loading...

Иван Маринковиќ на инсистирање на учесниците на Фарма, ја пее песната „Haljina“  на неговата поранешна сопруга Гоца Тржан. Иван Маринковиќ на инсистирање на учесниците на Фарма, ја пее песната „Haljina“  на неговата поранешна сопруга Гоца Тржан.
Со својот настап тој ги насмеа сите фармери. Имено, тој избегнува за зборува за својата поранешна сопруга, а по големата медиумска кавга, тој изјавил дека во Фарма влегол само да и се освети на пејачката.
Со овој настап, тој ги насмеа сите. Погледнете!
 Иван Маринковиќ на инсистирање на учесниците на Фарма, ја пее песната „Haljina“  на неговата поранешна сопруга Гоца Тржан.

loading...
Loading...