Урнебесно видео: Полициски автомобил завршил на бандера

Loading...

Полицаец од Мемфис, имал среќа да помине неповреден кога со својот патролен автомобил се качил на бандера по една потера.
Тој се обидувал да стигне возач кој се обидувал да избега, па удрил во бандера и поминал без повреди, но неговиот шеф дефинитивно доживеал шок од фотографијата која му ја испратил на меил.
Морам да признаам дека навистина бев шокиран кога го видов автомобилот- изјавил Тоуни Армстронг-директорот на полицијата во Мемфис.
 Полицаец од Мемфис, имал среќа да помине неповреден кога со својот патролен автомобил се качил на бандера по една поте

loading...