Урнебесно видео: Реакцијата на родителите кога 17-годишник кажува дека некоја девојка оставил бремена

Loading...

Ова момче е навистина лудо…Седумнаесет годишно момче им се јавува на своите родители да им соопшти дека направил нешто што не треба. 
Кога тие доаѓаат дома почнува вистинска драма.
Погледнете како реагираат родителите кога момчето ќе им каже дека една девојка оставил бремена:

Седумнаесет годишно момче им се јавува на своите родители да им соопшти дека направил нешто што не треба. 
Кога тие доаѓаат дома почну

loading...
Loading...