Уште еден македонски „хит“: „Земи го“- ова е подобро од „Раке пуке раке шлаке“

Од хитови никогаш доста!Новиот ултра популарен македонски хит „Земи го“ во изведба на „Експлозив бенд“.
Очигледно македонските  фолк- пејачи не знаат за доста, па се во постојан натпревар кој ќе се исткне со нов „хит“.
Ние едноставно немаме друг коментар- оставаме на вас!
Прво добро слушнете, оваа мелодија не излегува од глава!
 Новиот ултра популарен македонски хит „Земи го“ во изведба на „Експлозив бенд“.
Очигледно македонските  фолк-

Пронајдете не на следниве мрежи: